„FILE– Inspirat de somon” este prima alternativă (vegană) imprimată 3D care ajunge pe rafturile supermarketurilor din Austria, conform revistei IFL Science. Produsul, dezvoltat...
Bolile de nutriție (diabet, obezitate, sindrom metabolic etc.) şi afecţiunile determinate de stresul oxidativ (afecțiuni cardiovasculare, cancer, boli autoimune etc.)...
Merele sunt cele mai consumate fructe datorită compoziție biochime complexe, reprezentate de vitamine, elemente minerale, zaharuri, acizi organici, fibre (solubile...
Rețeaua Autorităților Internaționale pentru Siguranța Alimentelor (INFOSAN) și-a publicat raportul de activitate pentru perioada 2020-2021, dezvăluind o creștere semnificativă a...
Asociația Internațională pentru Știința și Tehnologia Cerealelor (ICC) a lansat mult așteptatul Manual ICC al Științei și Tehnologiei cerealelor din...
RO.aliment Show este un eveniment de referință pentru industria alimentară din România reprezentând locul de întâlnire al procesatorilor cu furnizori,...
Proiectul FNS-Cloud va lansa, în timpul conferinței finale de la Bruxelles, un instrument pentru integrarea datelor alimentare. Alăturați-vă evenimentului (gratuit...
CONFERINȚA FINALĂ IBA SUPORT Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București – vă invită să luați parte în ziua...
Academia de Științe Medicale vă invită să luați parte la Conferința intitulată Impactul alimentelor/alimentației asupra sănătății umane, eveniment organizat împreună...
Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA), în ceea ce privește evaluarea riscului utilizării substanței active numită glifosat, nu a identificat...
Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) a lansat un set de instrumente cuprinzător, practic și accesibil, conceput pentru...
Comisia Europeană a înlocuit regulamentul privind nivelurile maxime pentru anumiți contaminanți din alimente (Regulamentul (CE) nr. 1881/2006) cu unul nou...