Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) tocmai a publicat raportul său de asistență științifică și tehnică privind siguranța oligozaharidelor (HiMOs)...
LANSARE PROIECT: „Susținerea Inițiativelor de Antreprenoriat Social și Crearea de Oportunități pentru Dezvoltarea Urbană Durabilă în Era Modernă - Investim...
Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București- Facultatea de Biotehnologii, împreună cu Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse...
ANUNȚprivind rezultatul procedurii de selectie a partenerilor privati in vederea implementării proiectului cu titlul ,,lnvestește social prin antreprenoriat -ISA" Numarul...
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București anunță organizarea unei proceduri de selecție a unui partener privat...
Food Standards Agency (FSA) și Food Standards Scotland (FSS) au reiterat sfaturile de precauție împotriva utilizării recipientelor și ustensilelor din...
Anul acesta, locul de întâlnire al procesatorilor, furnizorilor, asociațiilor, autorităților, mediului academic și cercetătorilor pentru a dezvolta și îmbunătăți relațiile...
Cea de-a 7-a ediție a Conferinței Internaționale privind Metodele Analitice și Nanoanalitice pentru Științele Biomedicale și de Mediu, “IC-ANMBES 2024,”...
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, alături de Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA...
Într-un studiu recent publicat în Jurnalul EFSA în iulie 2024, Comisia Europeană a însărcinat Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA)...
Săptămâna aceasta, în data de 11 iunie, institutul nostru, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București,...
Într-un nou studiu publicat în British Medical Journal, cercetătorii au descoperit o legătură îngrijorătoare între consumul de alimente ultraprocesate și...
Sistemul alimentar global se află în mijlocul unei transformări semnificative, determinată de comerțul internațional, cererea consumatorilor pentru opțiuni mai sănătoase...
Primul Forum Internațional de Acțiune privind Apicultura Durabilă și Polenizarea, o colaborare între Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură...
Autoritățile indiene au luat măsuri pentru a răspunde preocupărilor legate de prezența substanțelor potențial cancerigene în condimente, declanșând investigații și...
Uniunea Europeană (UE) a făcut recent actualizări semnificative în ceea ce privește reglementările privind nivelurile maxime de contaminanți din alimente....