Between October 22–23, 2025, the National Research & Development Institute of Food Bioresources IBA Bucharest is organizing the workshop entitled “From mapping...
Personalized nutrition (PN) represents an approach aimed at providing tailored dietary recommendations, products, or services designed to support both the...
In 2024, team form National Research and Development Institute for Food Bioresources – IBA Bucharest participated in the full cycle of the EIT-funded...
ASOCIAȚIA PENTRU DEZVOLTARE, INOVAȚIE, CULTURĂ ȘI ANTREPRENORIAT (ADICA) anunță lansarea concursului de selecție planuri de afaceri din cadrul proiectului: “PAS...
Pe 5 iunie 2025, USAMV București a organizat în cadrul proiectului Metrofood-Ro Evolve un workshop dedicat valorificării subproduselor agroalimentare în...
Un nou studiu publicat în revista Nature Medicine atrage atenția asupra unui pericol adesea ignorat: contaminarea alimentelor cu substanțe chimice sintetice...
În cadrul proiectului „Susținerea Inițiativelor de Antreprenoriat Social și Crearea de Oportunități pentru Dezvoltarea Urbană Durabilă în Era Modernă –...
Un studiu recent publicat în revista ACS ES&T Water evidențiază un pericol emergent pentru sănătatea publică: capacitatea nanoplasticelor de a absorbi...
În cadrul proiectului „Investește social prin antreprenoriat – ISA”, cod contract PEO/103/PEO_P4/ESO4.1/PEO_A52/311771, finanțat prin Programul Educație și Ocupare, Prioritatea 4 –...
În cadrul proiectului “Susținerea Inițiativelor de Antreprenoriat Social și Crearea de Oportunități pentru Dezvoltarea Urbană Durabilă în Era Modernă - Investim...
În perioada februarie – mai 2025, în cadrul proiectului „Consolidarea integrării nodului românesc METROFOOD-RO în infrastructura europeană de cercetare METROFOOD-RI”...
În cadrul proiectului “Susținerea Inițiativelor de Antreprenoriat Social și Crearea de Oportunități pentru Dezvoltarea Urbană Durabilă în Era Modernă –...
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București anunță organizarea unui eveniment cu circuit închis, pe platforma Zoom, în...
Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București are plăcerea de a vă invita la workshop-ul: „Valorificarea subproduselor agroalimentare –...
FutureFoodS Partnership vă invită să participați la un atelier dedicat explorării modului în care cercetarea poate oferi consiliere eficientă factorilor...
Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) a evaluat siguranța și eficacitatea vermiculitei ca aditiv furajer pentru toate speciile de animale....
Continut anunt ERATA 2 la proiectul PEO-Investeste social prin antreprenoriat – ISA, cod MySMIS 311771 -Modificarea criteriilor de eligibilitate candidat...