În cadrul proiectului “Susținerea Inițiativelor de Antreprenoriat Social și Crearea de Oportunități pentru Dezvoltarea Urbană Durabilă în Era Modernă - Investim...
În cadrul proiectului “Susținerea Inițiativelor de Antreprenoriat Social și Crearea de Oportunități pentru Dezvoltarea Urbană Durabilă în Era Modernă –...
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București anunță organizarea unui eveniment cu circuit închis, pe platforma Zoom, în...
Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București are plăcerea de a vă invita la workshop-ul: „Valorificarea subproduselor agroalimentare –...
FutureFoodS Partnership vă invită să participați la un atelier dedicat explorării modului în care cercetarea poate oferi consiliere eficientă factorilor...
Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) a evaluat siguranța și eficacitatea vermiculitei ca aditiv furajer pentru toate speciile de animale....
Continut anunt ERATA 2 la proiectul PEO-Investeste social prin antreprenoriat – ISA, cod MySMIS 311771 -Modificarea criteriilor de eligibilitate candidat...
În cadrul proiectului „Dezvoltarea de afaceri sociale în mediul rural - RuralEcoInvest!”, cod SMIS 310501, implementat în cadrul Programului Incluziune și...
Un studiu recent publicat în Affidia Journal evidențiază o problemă tot mai îngrijorătoare: alimentele vegetale ultra-procesate conțin niveluri mai mari...
Evaluarea riscului alergenilor alimentari Cuantificarea precisă a alergenilor alimentari este esențială pentru protejarea consumatorilor și pentru respectarea reglementărilor în vigoare....
Articolul științific intitulat „Acceptarea de către consumatori a noilor ingrediente alimentare provenite din subprodusele industriei alimentare – un studiu bazat...
Campania Safe2Eat 2025 Campania Safe2Eat 2025, inițiată de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA), își propune să consolideze încrederea consumatorilor...
În cadrul proiectului „Investește social prin antreprenoriat – ISA”, implementat sub egida Programului Educație și Ocupare 2021–2027, a fost publicată...
Descoperiri recente ale Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară (EFSA) scot în evidență o problemă în creștere: bacteriile producătoare de carbapenemază,...
Proiectul “Susținerea Inițiativelor de Antreprenoriat Social și Crearea de Oportunități pentru Dezvoltarea Urbană Durabilă în Era Modernă – Investim...
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București anunță publicarea unui nou articol științific de referință în prestigioasa...
Ce este diversitatea genetică și de ce contează? Rolul diversității genetice în sistemele agroalimentare Diversitatea genetică se referă la varietatea...
Cel de-al 8-lea Simpozion Internațional IMEKOFOODS, va avea loc în perioada 22–24 septembrie 2025, în Ljubljana, capitala Sloveniei.. Acest eveniment...
În contextul evoluției rapide a tehnologiilor alimentare, înțelegerea modului în care acestea influențează biodisponibilitatea nutrienților devine esențială pentru dezvoltarea unor...
Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) a publicat un nou raport intitulat Exposure to Endocrine Disrupting Chemicals: Changes from...