Un studiu recent realizat de cercetătorii de la Universitatea Stanford din California a dezvăluit rezultate promițătoare în utilizarea unui anticorp...
Un studiu recent publicat în jurnalul Environmental International a scos în lumină potențialele riscuri pentru sănătate asociate cu consumul produselor...
Interviu Dr. Nastasia Belc – Director General, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, IBA București Ministerul Cercetării, Inovării...
Prin această gală, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării își propune să evidențieze și să onoreze excelența în diverse domenii ale cercetării, să...
Marea Britanie a introdus reglementări stricte privind vânzarea produselor alimentare care conțin insecte comestibile, începând cu 1 ianuarie 2024. Agenția...
Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare recrutează îngrijitor clădiri/femeie de serviciu cod COR 911201, în cadrul sediului IBA din...
INCD pentru Bioresurse Alimentare - IBA București organizează concursuri pentru următoarele posturi de cercetare pe grade profesionale în următoarele domenii...
BUNĂTĂRIA FLORIAN S.R.L., în calitate de Beneficiar, a finalizat proiectul „Dezvoltarea unui concept de panificație cu calități nutriționale îmbunătățite””, cod...
În cursul lunii septembrie 2020, IBA – Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare București și Universitatea de Științe...
COMUNICAT DE PRESĂ Dezvoltarea și consolidarea Nodului național METROFOOD-RI, METROFOOD-RO București, 15 decembrie 2023 Rețeaua METROFOOD-RI reprezintă o infrastructură...
Surse de proteine și biomolecule pentru securitatea nutrițională și biodiversitatea produselor de panificație într-un sistem alimentar circular (PROVIDE) Proiect: Surse de...
BUNĂTĂRIA FLORIAN S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementeaza proiectul „Dezvoltarea unui concept de panificație cu calități nutriționale îmbunătățite””, cod MySMIS 156209,...
Comisia de Mediu a Parlamentului European a aprobat măsuri care vizează asigurarea utilizării responsabile a pesticidelor și reducerea impactului acestora...
Ce este METROFOOD – RO? Rețeaua METROFOOD-RO presupune dezvoltarea și consolidarea capacității de Cercetare- Dezvoltare-Inovare și de furnizare de servicii...
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București anunță organizarea unei proceduri de selecție a partenerilor privați pentru...
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București anunță organizarea unei proceduri de selecție a partenerilor privați pentru...
Food4Future_cz este o campanie de comunicare dezvoltată în contextul FSOLab4. Campania își propune să conștientizeze tinerii cu privire la siguranța...
Indicele general al prețurilor internaționale la produsele alimentare a fost în general stabil în septembrie, scăderile cotațiilor pentru uleiurile vegetale,...
Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și Forumul Alimentar Mondial (WFF) sunt pregătite pentru Ziua Mondială a Alimentației...
O nouă cercetare de la Universitatea din Cincinnati a descoperit că expunerea la substanțele perfluoroalchil și polifluoroalchil (PFAS) poate întârzia...
Sărbătorirea Zilei internaționale a cerealelor integrale este programată pentru 15 noiembrie 2023. Acest eveniment anual, care se va desfășura între...
Ateroscleroza coronariană este o cauză principală de mortalitate și dizabilitate la nivel mondial. Sunt necesare eforturi continue pentru a îmbunătăți...
Metode de reducere a risipei alimentare pe lanțul agroalimentar, la nivel național, în vederea prevenirii și reducerii impactului socio-economic, până...
Biodiversitatea are un rol important în viața fiecărei societăți. Fiecare componentă a biodiversității are o valoare intrinsecă, inestimabilă, iar societatea...