Results

Results

2020-07-20
Metodă de determinare a capacității antioxidante din ingrediente pe bază de soriz
Structural
2020-07-20
Metodă calorimetrică de investigare a transformărilor termice din ingrediente pe bază de soriz prin tehnica calorimetriei cu scanare diferențială
Studii
2020-07-20
Metodă rapidă de detecție și identificare Salmonella spp. utilizând metoda imunoenzimatică ELISA (metodă validată)
Studii
2020-07-20
Metodă alternativă de detecție a germenilor din genul Salmonella utilizând medii rapide, cromogene (metodă validată)
Studii
2020-07-20
Protocol de lucru pentru elaborarea amprentei termice pentru lipide prin DSC
Studii
2020-07-20
Protocol de prelucrare a probelor în vederea testării lor prin tehnica DSC. Descrierea modelului.
Studii
2020-07-20
Metodă de determinare simultană a 18 izomeri cis/trans ai esterilor metilici ai acizilor oleic (C18:1), linoleic (C18:2) și linolenic (C18:3) din chipsuri, cartofi prăjiți gata pentru consum și alte produse crocante pe bază de cartofi, prin GC-MS
Studii
2020-07-20
Metodă de determinare a acizilor grași din unt prin spectrometrie RMN (metodă validată)
Studii
2020-07-20
Metodă de determinare a lactulozei din produsele lactate prin spectrometrie UV-VIS (indicator al tratamentului termic aplicat laptelui, marker analitic de falsificare a laptelui de consum)
Studii
2020-07-20
Protocol de validare a metodei de determinare a acizilor grași din unt prin spectrometrie RMN
Studii