Metodă de determinare a capacității antioxidante din ingrediente pe bază de soriz.
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Contract 25N/2018 PN 18 02 02 01
Metodă de determinare a capacității antioxidante din ingrediente pe bază de soriz.
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Contract 25N/2018 PN 18 02 02 01
Metodă calorimetrică de investigare a transformărilor termice din ingrediente pe bază de soriz prin tehnica calorimetriei cu scanare diferențială
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Contract 25N/2018 PN 18 02 02 01
Metodă rapidă de detecție și identificare Salmonella spp. utilizând metoda imunoenzimatică ELISA (metodă validată).
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Contract 25N/2018 PN 18 02 01 05
Metodă alternativă de detecție a germenilor din genul Salmonella utilizând medii rapide, cromogene (metodă validată)
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Contract 25N/2018 PN 18 02 01 05
Protocol de lucru pentru elaborarea amprentei termice pentru lipide prin DSC.
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Protocol de prelucrare a probelor în vederea testării lor prin tehnica DSC. Descrierea modelului.
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Contract 25/2018 PN 18 02 01 04
Metodă de determinare simultană a 18 izomeri cis/trans ai esterilor metilici ai acizilor oleic (C18:1), linoleic (C18:2) și linolenic (C18:3) din chipsuri, cartofi prăjiți gata pentru consum și alte produse crocante pe bază de cartofi, prin GC-MS
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Contract 25/2018 PN 18 02 01 02
Metodă de determinare a acizilor grași din unt prin spectrometrie RMN (metodă validată)
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Contract 25/2018 PN 18 02 01 01
Metodă de determinare a lactulozei din produsele lactate prin spectrometrie UV-VIS (indicator al tratamentului termic aplicat laptelui, marker analitic de falsificare a laptelui de consum)
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Contract 25/2018 PN 18 02 01 01
Protocol de validare a metodei de determinare a acizilor grași din unt prin spectrometrie RMN
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Contract 25/2018 PN 18 02 01 01