Results

Obtaining nutritionally improved confectionery and pastry products / obţinerea produselor de cofetărie şi patiserie cu calităţi nutriţioanle îmbunătăţite

2017-11-19

Beneficiar:

IBA Bucuresti

Contract subsidiar nr. 21/09.10.2017

Autoritate contractantă: Ministerul Cercetării și Inovării

Perioadă de realizare a proiectului: 03.01.2018-31.01.2019

Buget: 1 354 661,72 lei

 

Obiectivul proiectul: Obținerea de produse de cofetărie și patiserie sigure de consum optimizate nutrițional: cheese cake, prăjitură cu budincă și fructe, fursecuri cu fibre și fructe, fursecuri cu nuci, biscuiți dietetici cu semințe, biscuiți cu ovăz.

 

Obiective specifice:

  • Obținerea în laborator a produselor: cheese cake, prăjitură cu budincă și fructe, fursecuri cu fibre și fructe, fursecuri cu nuci, biscuiți dietetici cu semințe, biscuiți cu ovăz.
  • Caracterizarea materiilor prime și a produselor finite.
  • Obținerea produselor la nivelul stațiilor pilot.

 

Responsabil proiect: Moșoiu Claudia-Elena și Belc Nastasia

E-mail: claudia.mosoiu@bioresurse.ro