Beneficiar:
IBA Bucuresti
Contract subsidiar nr. 21/09.10.2017
Autoritate contractantă: Ministerul Cercetării și Inovării
Perioadă de realizare a proiectului: 03.01.2018-31.01.2019
Buget: 1 354 661,72 lei
Obiectivul proiectul: Obținerea de produse de cofetărie și patiserie sigure de consum optimizate nutrițional: cheese cake, prăjitură cu budincă și fructe, fursecuri cu fibre și fructe, fursecuri cu nuci, biscuiți dietetici cu semințe, biscuiți cu ovăz.
Obiective specifice:
- Obținerea în laborator a produselor: cheese cake, prăjitură cu budincă și fructe, fursecuri cu fibre și fructe, fursecuri cu nuci, biscuiți dietetici cu semințe, biscuiți cu ovăz.
- Caracterizarea materiilor prime și a produselor finite.
- Obținerea produselor la nivelul stațiilor pilot.
Responsabil proiect: Moșoiu Claudia-Elena și Belc Nastasia
E-mail: claudia.mosoiu@bioresurse.ro