Rezultate

Produse Transferate

2018-12-13
PN 18 02 02 03 „Cercetări privind valorificarea tuberculilor de topinambur (Helianthus tuberosus) în scopul obținerii unui ingredient funcțional, cu valoare nutritivă ridicată, destinat dietei diabeticilor
Produse
2018-12-13
Contract 25N/2018 PN 18 02 02 01 „Diversificarea resurselor de materii prime aglutenice pe bază de soriz”
Produse
2018-12-13
Surse proprii IBA București
Produse
2017-12-13
PNIII Ingineria proteinelor din ovaz: Dezvoltarea de produse durabile pe baza preferintei consumatorului (OATPRO)
Produse
2017-12-13
PN 16 46 02 02 Valorificarea unor subproduse vegetale prin utilizarea lor pentru obținerea de produse de panificație îmbogățite în compuși bioactivi
Produse
2017-12-13
PN 16 46 02 01 Valorificarea unor deşeuri şi subproduse vegetale din industria alimentară, în scopul creşterii valorii nutriţionale şi potenţialului antioxidant ale produselor alimentare
Produse
2017-12-13
PN 16 46 01 05 Studiu experimental privind efectul unor compuși bioactivi din extracte vegetale asupra proprietăţilor fizico-chimice, reologice şi senzoriale ale produselor de panificație
Produse
2017-12-13
PN 16 46 01 02 Valorificarea superioară a speciei Momordica charantia L. (castravete amar) în scopul obținerii unor ingrediente alimentare funcționale cu efect hipoglicemiant
Produse
2016-12-13
Optimizarea nutritionala a unor preparate din carne cu valorificarea unor plante bogate in principii active/OPTIMEAT
Produse