Compoziție aromatizantă cu aroma de chimion
Cerere de brevet OSIM nr. A/00308/24.05.2019
Beneficiar: SC Natural ingredients R&D SRL
Proiect POC Expertal (Contract subsidiar de tip D, nr. 14/11.08.2018)
Compoziție aromatizantă cu aroma de chimion
Cerere de brevet OSIM nr. A/00308/24.05.2019
Beneficiar: SC Natural ingredients R&D SRL
Proiect POC Expertal (Contract subsidiar de tip D, nr. 14/11.08.2018)
Fursecuri cu nuci și ciocolată
Cerere de brevet OSIM nr. A/00034/23.01.2019
Beneficiar: Cercetare- Dezvoltare la SC Panimon S.A
Proiect POC Expertal (Contract subsidiar de tip D, nr. 21/09.10.2017)
Făinuri îmbogățite prin adaos de semințe parțial degresate și concentrate proteice.
Cerere de brevet de invenție nr. A/00293/16.05.2019
Beneficiar: Cercetare- Dezvoltare la SC Hofigal Export Import SA
Proiect POC Expertal (Contract subsidiar de tip D, nr.5/26.04.2018)
Concentrat alimentar nutritiv din produse apicole cu adaos de semințe de armurariu parțial degresate și fructe de goji și coacăz deshidratate
Cerere de brevet OSIM – A/00459-26.07.2019
Beneficiar: Cercetare- Dezvoltare la SC APILIFE RO
Proiect POC Expertal (Contract subsidiar de tip D, nr.20/04.10.2017)
Concentrat alimentar nutritiv din produse apicole cu adaos de fructe de goji și coacăz deshidratate
Cerere de brevet OSIM – A/00458-26.07.2019.
Beneficiar: Cercetare- Dezvoltare la SC APILIFE RO
Proiect POC Expertal (Contract subsidiar de tip D, nr.20/04.10.2017)
Concentrat alimentar nutritiv din produse apicole cu adaos de semințe de cânepă parțial degresate și fructe de goji și coacăz deshidratate
Cerere de brevet OSIM – A/00457-26.07.2019
Beneficiar: Cercetare- Dezvoltare la SC APILIFE RO
Proiect POC Expertal (Contract subsidiar de tip D, nr.20/04.10.2017)
Miere cremă cu uleiuri esențiale
Beneficiar: Cercetare- Dezvoltare la S.C. Hofigal Export Import S.A
Ingredient funcțional din deşeuri de morcovi
Beneficiar: MCI, Program sectorial, Contract nr. 2PS/212/2019
Maia naturală îmbogățită în compuși fenolici și inulină
Beneficiar: MCI, Contract nr. 2PS/212/2019
Ingredient funcțional din tuberculi de topinambur (Helianthus tuberosus), destinat dietei diabeticilor
Beneficiar: MCI Program Nucleu Industrie alimentară
Contract 25N/2018