Resursă umană: 2 ingineri de industria alimentară, 1 zootehnist, 1 biotehnolog dintre care 1 CSII, 3CS
Servicii de cercetare, de testare, certificare
- Determinarea conţinutului în acrilamidă din pâine, biscuiți și alte produse similare, prin GC/MS/MS – Metodă autorizată (Autorizație sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor Nr. 58 din 14.12.2015) și acreditată RENAR (Certificat de acreditare nr. LI 1049/16.06.2016);
- Studii experimentale privind influența unor factori (materie primă, rețetă de fabricație, proces tehnologic etc.) asupra formării acrilamidei din pâine, biscuiți și alte produse similare și modalități de reducere a acestui contaminant.
- Implementarea sistemului HACCP în unități din industria conservelor și industria panificației.
Analize de laborator | Matrici alimentare / Metode de lucru | Autorizare ANSVSA | Acreditare RENAR |
Laborator Cromatografie | |||
Acrilamida | Pâine, biscuiţi şi alte produse similare | DA | DA |