Servicii

Laboratorul Cromatografie - Tel. 0316205833 interior 135

2020-01-30

  Descarcă formular comandă

Chestionar satisfacție clienți aici.

Resursă umană:

1 inginer industrie alimentara (CS I) , 3 biotehnologi (1 CS II, 2 CSIII)

Servicii de cercetare, de testare, certificare

Metoda este autorizată ANSVSA (58/31.10.2022) și acreditată RENAR (LI1210/25.02.2023).

  • Metodă GC-MS/MS pentru determinarea acrilamidei din pâine, biscuiți și alte produse similare – Metodă autorizată ANSVSA nr. 58/31.10.2022 (inițial 2015) și acreditată RENAR.
  • Metodă GC-MS/MS pentru determinarea acrilamidei din produsele pe bază de cereale, cartofi și cafea. Metodă autorizată ANSVSA nr.58/31.10.2022 și acreditată RENAR.
    Autorizare și acreditată RENAR -
    Certificat de acreditare nr. LI  1210/19.11.2020 (inițial 2016)
    Anexa certificat
  • Metodă GC-MS pentru determinarea simultană a esterilor metilici ai acizilor grași din produsele alimentare. Metodă autorizată ANSVSA nr. 58/31.10.2022 (autorizare inițială 2018).

Analit/Analiți

Matrice alimentară

Autorizare ANSVSA

Acreditare RENAR

Acrilamidă

Pâine, biscuiți și alte similare

DA

DA

Acrilamidă

Produse pe bază de cereale, produse pe bază de cartofi, cafea

DA

DA

Esterii metilici ai acizilor grași (acizi grași saturați, mononesaturați, polinesaturați, omega 3, omega 6, omega 7, omega 9, trans)

Produse alimentare

DA

NU