Chestionar satisfacție clienți aici.
Resursă umană:
1 inginer industrie alimentara (CS I) , 3 biotehnologi (1 CS II, 2 CSIII)
Servicii de cercetare, de testare, certificare
Metoda este autorizată ANSVSA (58/31.10.2022) și acreditată RENAR (LI1210/25.02.2023).
- Metodă GC-MS/MS pentru determinarea acrilamidei din pâine, biscuiți și alte produse similare – Metodă autorizată ANSVSA nr. 58/31.10.2022 (inițial 2015) și acreditată RENAR.
- Metodă GC-MS/MS pentru determinarea acrilamidei din produsele pe bază de cereale, cartofi și cafea. Metodă autorizată ANSVSA nr.58/31.10.2022 și acreditată RENAR.
Autorizare și acreditată RENAR -
Certificat de acreditare nr. LI 1210/19.11.2020 (inițial 2016)
Anexa certificat - Metodă GC-MS pentru determinarea simultană a esterilor metilici ai acizilor grași din produsele alimentare. Metodă autorizată ANSVSA nr. 58/31.10.2022 (autorizare inițială 2018).
Analit/Analiți | Matrice alimentară | Autorizare ANSVSA | Acreditare RENAR |
Acrilamidă | Pâine, biscuiți și alte similare | DA | DA |
Acrilamidă | Produse pe bază de cereale, produse pe bază de cartofi, cafea | DA | DA |
Esterii metilici ai acizilor grași (acizi grași saturați, mononesaturați, polinesaturați, omega 3, omega 6, omega 7, omega 9, trans) | Produse alimentare | DA | NU |