Media

Platforma electronică de crowdfunding, crowdsourcing, microtasking și CO-OP-Business

2020-09-10
                                      

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București este coordonatorul contractului de finanțare POCU/82/3/7/106773 din data de 11.01.2018, cu o finanțare primită de la Programul Operațional Capital Uman în valoare de 8.074.155,22 lei.
 
Proiectul are ca obiectiv general încurajarea, susținerea și dezvoltarea antreprenoriatului pentru cel puțin 300 de persoane (șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și vor să înființeze o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă) prin încurajarea și susținerea înființării, implementării, sprijinirii și monitorizării unui număr de 30 de afaceri cu profil non-agricol, în zonele urbane din Regiunea Sud-Est, care vor asigura crearea unui număr minim de 60 noi locuri de muncă sustenabile. Valoarea maximă a subvenției acordate fiecărei întreprinderi nou-înființate în baza planului de afaceri aprobat este de 38.000 Euro, reprezentând maximum de 100% din totalul cheltuielilor eligibile.

În cadrul proiectului a fost realizată Platforma electronică de crowdfunding, crowdsourcing, microtasking și CO-OP-Business pe care o puteți accesa aici.