CERCETARE
PROIECTE
REZULTATE
LABORATOARE DE CERCETARE
STAȚII PILOT
CENTRUL DE TRANSFER TEHNOLOGIC
EVENIMENTE
SERVICII
SERVICII DE CERCETARE
PRODUSE ALIMENTARE
ANALIZE DE LABORATOR
BREVETE
DESPRE IBA
MISIUNE. VIZIUNE. VALORI
STRUCTURA ORGANIZAȚIONALĂ
ORGANIGRAMĂ
POLITICA DE CALITATE
STRATEGIE DE DEZVOLTARE INSTITUȚIONALĂ
PLAN STRATEGIC DE DEZVOLTARE INSTITUȚIONALĂ
STRATEGIE EGALITATE DE GEN
RAPOARTE ANUALE ACTIVITATE IBA
RAPOARTE ANUALE PROGRAM NUCLEU
MEDIA
NOUTĂȚI
EVENIMENTE
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
ANUNTURI DE ANGAJARE
ACHIZIȚII
Notificărisuplimente
alimentare
Dezvoltareresurse
umane
Notificări
suplimente
alimentare
Dezvoltare
resurse
umane
RO
EN
Rezultate
Acasă
›
Cercetare
›
Rezultate
Publicații
Comunicări
Produse Transferate
Tehnologii Transferate
Brevete
Premii
Registrul rezultatelor cercetării
Alte rezultate
Înapoi
Căutare
Calendar evenimente
Rezultate
2024-05-20
Etichetarea inteligenta a produselor alimentare prin utilizarea QR code-ului
Carti Publicatii
2021-05-20
Corelația dintre starea de sănătate a unor grupe de populație și structura dietei
Carti Publicatii
2021-05-20
Ghid nutrițional pentru femei însărcinate
Carti Publicatii
2020-05-20
Potențialul de resurse agroalimentare al României și securitatea nutrițională
Carti Publicatii
2018-11-27
Reutilization of cereal processing by-products in bread making, pp. 279-317, capitol în cartea: Sustainable Recovery and Reutilization of Cereal Processing By-Products Ed. Galanakis
ISBN: 978-0-08-102162-0
2017-11-27
Detecția și cuantificarea micotoxinelor - Ghid practic de validare internă a micotoxinelor, prin metoda ELISA
ISBN 978-606-23-0784-4
2016-11-27
Produse de panificație din ovăz: convenționale și fără gluten, Capitol în cartea: Ovăzul - Cereală specială în panificație, pp. 145-199
ISBN 978-606-28-0507-4
2016-11-27
Procesarea ovăzului, Capitol în cartea: Ovăzul - Cereală specială în panificație, pp. 87-108
ISBN 978-606-28-0507-4, DOI:10.5682/9786062805074
2016-11-27
Compoziția nutrițională a ovăzului, Capitol în cartea: Ovăzul-Cereală specială în panificație, pp. 35-85
ISBN 978-606-28-0507-4, DOI:10.5682/9786062805074
2016-11-27
Cultura ovăzului, Capitol în cartea: Ovăzul - Cereală specială în panificație, pp. 15-34
ISBN 978-606-28-0507-4, DOI:10.5682/9786062805074
1
2
3
»
×
Translation missing: ro.general.accessibility.link_messages.new_window
Translation missing: ro.general.accessibility.link_messages.external
Translation missing: ro.general.accessibility.link_messages.new_window_and_external