2000 - 2020
CERCETARE
PROIECTE
REZULTATE
LABORATOARE DE CERCETARE
STAȚII PILOT
CENTRUL DE TRANSFER TEHNOLOGIC
EVENIMENTE
SERVICII
SERVICII DE CERCETARE
PRODUSE ALIMENTARE
ANALIZE DE LABORATOR
BREVETE
DESPRE IBA
MISIUNE. VIZIUNE. VALORI
STRUCTURA ORGANIZAȚIONALĂ
ORGANIGRAMĂ
POLITICA DE CALITATE
STRATEGIE DE DEZVOLTARE INSTITUȚIONALĂ
PLAN STRATEGIC DE DEZVOLTARE INSTITUȚIONALĂ
STRATEGIE EGALITATE DE GEN
RAPOARTE ANUALE ACTIVITATE IBA
RAPOARTE ANUALE PROGRAM NUCLEU
MEDIA
NOUTĂȚI
EVENIMENTE
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
ANUNTURI DE ANGAJARE
ACHIZIȚII
Notificărisuplimente
alimentare
Dezvoltareresurse
umane
Notificări
suplimente
alimentare
Dezvoltare
resurse
umane
RO
EN
Rezultate
Acasă
›
Rezultate
›
Sensory and physicochemical changes in gluten-free oat biscuits stored under different packaging and light conditions, Journal of Food Science and Technology-Mysore
Publicații
Comunicări
Produse Transferate
Tehnologii Transferate
Brevete
Premii
Registrul rezultatelor cercetării
Alte rezultate
Înapoi
Căutare
Calendar evenimente
Sensory and physicochemical changes in gluten-free oat biscuits stored under different packaging and light conditions, Journal of Food Science and Technology-Mysore
2019-01-22
Premierea rezultatelor cercetării - articole
UEFISCDI
D.Duta, A. Culetu, G. Mohan
×