Proiecte

Proiecte în programe naționale de cercetare

2020-01-20
Sisteme integrate de trasabilitate și control ale unor alimente de origine animală și nonanimală pentru identificarea unor factori de risc potențial cancerigeni în relația mediu, fermă, procesare, transport, consum (2013–2014)
Program Sectorial ADER MADR 2020,  ADER 8.1.4., Nastasia Belc
2020-01-20
Cercetări și studii privind calitatea nutrițională a produselor alimentare de pe piața românească în vederea prevenirii și menținerii sănătății consumatorilor și asigurarea securității alimentare
Program Sectorial ADER MADR 2020, ADER 8.1.3., Marta Zachia
2019-01-23
Prim - Performanță și inovare în management
Proiecte nationale Structural
2019-01-20
Produsul montan ca model de susținere a valorii adăugate a produselor realizate de fermierii din zona de munte, în scopul dezvoltării durabile a exploatațiilor agricole montane
Program Sectorial ADER MADR 2022,  ADER 17.1.2/2019, Marta Zachia
2019-01-20
Selecția, conservarea și valorificarea biodiversității levurilor din microbiota viticolă zonală
Program Sectorial ADER MADR 2022, ADER 7.1.2../2019, Fulvia Manolache
2019-01-20
Crearea și identificarea unor genotipuri de floarea-soarelui cu însușiri superioare de calitate și rezistență complexă la factorii biotici şi abiotici şi rezistență genetică la erbicide totale aplicate postemergent
Program Sectorial ADER MADR 2022, ADER 12.1.4./2019, Laura Mihai
2019-01-20
Metode de reducere a risipei alimentare pe lanțul agroalimentar, la nivel național, în vederea prevenirii și reducerii impactului socio-economic, până în anul 2030
Program Sectorial ADER MADR 2022, ADER 18.1.2/2019, Oana Dumitru
2019-01-20
Cercetări privind identificarea potențialului de constituire a unor clustere regionale de economie circulară – studii de caz
Program Sectorial ADER MADR 2022,  ADER 18.1.1/2019, Sorin Iorga
2019-01-20
Metode inovative pentru prevenirea și combaterea fraudelor alimentare, prognoza efectelor acestora asupra integrității și trasabilității produselor și evaluarea impactului în economia sectorului agroalimentar
Program Sectorial ADER MADR 2022 ADER 17.1.1/2019 Lavinia Berca
2019-01-20
Cercetări privind fortifierea produselor alimentare cu ingrediente funcționale obținute din subproduse vinicole 2PS/212
2PS/28.08.2019, -, Luminița Catană