Beneficiar:
IBA Bucuresti
Program NUCLEU PN 16 46: „Cercetări privind identificarea și utilizarea unor compuși bioactivi care pot îmbunătăți valoarea nutritivă a alimentelor și a unor factori care pot afecta integritatea alimentelor” – acronim NUTRISAN
Contract nr. 29N/2016
Autoritate contractantă: Ministerul Cercetării și Inovării
Perioadă de realizare a proiectului: 24.06.2016– 30.11.2017
Buget: 1.136.000 Lei
Obiectivul proiectului: Dezvoltarea și validarea internă a unor metode performante, de determinare a vitaminelor hidrosolubile, din legume şi fructe
Obiective specifice:
- Dezvoltarea și validarea internă a unei metode de determinarea vitaminei C din legume și fructe congelate, prin cromatografie de lichide de înaltă performanță, cuplată cu spectrometrie de masă
- Dezvoltarea și validarea internă a unei metode de determinarea vitaminelor B din legume și fructe congelate, prin cromatografie de lichide de înaltă performanță, cuplată cu spectrometrie de masă
- Elaborarea documentației specifice a metodelor de determinare a vitaminelor hidrosolubile (C și grupul B) din legume și fructe congelate
- Diseminare informații
Responsabil proiect: Catană Luminița
E-mail: luminita.catana@bioresurse.ro; lumi_catana@yahoo.co.uk