Cât de popular este conceptul from farm to fork în România și ce bune practici există în acest moment? Ce ar trebui să știe profesioniștii și antreprenorii din agrifood care vor să integreze aceste principii în organizația lor?
Rezervă-ți locul și conectează-te cu alți profesioniști din domeniu!
De ce să te înscrii
- Descoperi cele mai noi soluții locale care integrează conceptul from farm to fork
- Afli care sunt motivele pentru care conceptul este sustenabil și benefic pentru comunități, alături de antreprenori din domeniu
- Ai parte de sesiuni interactive cu experți și profesioniști din domeniu
- Lucrezi împreună cu alți profesioniști ca tine la strategii și noi modele de afacere bazate pe conceptul from farm to fork
Organizat pe 23 noimebrie, workshop-ul va reuni antreprenori locali care vor vorbi despre soluțiile from farm to fork dezvoltate de aceștia și care, de asemenea, vor oferi informații valoroase despre implementarea lor în afaceri existente sau care se află încă în stadiul de idee.
Evenimentul este organizat de Impact Hub Bucharest, care reprezintă EIT Food în România, în calitate de punct de contact pentru reprezentanții locali din sectorul agroalimentar.
Detalii despre eveniment aici.