Media

SoTecIn Factory, online, ora 12.00, 6 februarie 2023

2023-02-03

SoTecIn Factory își dorește sa fie unul dintre cele mai importante programe care să transforme lanțurile valorice din 7 sectoare de interes european, în lanțuri valorice sustenabile și reziliente. Zona sud-estică a desemnat industria agro-alimentară ca sectorul la care își dorește să contribuie în cadrul programului.

Cum face SoTecIn acest lucru?

Formând o comunitate de inovatori, antreprenori, fondatori ai unor afaceri industriale, investitori, consultanți, experți, cercetători, consumatori și policy makers care să definească o misiune de lucru, să aleagă 2 provocări reale ale pieței și să rezolve aceste provocări într-un mod inovativ și durabil, obținând în mod direct finanțare nerambursabilă (până la 100 K Euro) pentru soluțiile cu care vin în cadrul programului.

De ce să participați la întâlnire și în program?

  • Contribuiți direct cu expertiza în domeniul agro-alimentar pentru definirea misiunii pe care vor lucra inovatorii și antreprenorii din program,
  • Vă întâlniți și legați conexiuni cu posibili parteneri din Cipru, Bulgaria, Serbia, Ucraina, Grecia dar și din celelate zone europene,
  • Puteți avea acces la noi modele de business și finanțare în valoare totală de 3.3 mil Euro.

Vă invităm pe această cale în comunitatea programului Horizon Europe al Comisiei Europene- SoTecIn Factory, miercuri 8 februarie 2023-ora 12:00,online, la o întâlnire unde puteți afla mai multe despre program și rolul pe care îl puteți avea în cadrul acestuia.

Impact Hub este partener în cadrul programului și deservește zona sud-estică europeană (România, Grecia, Serbia,Ucraina, Bulgaria și Cipru).

Pentru înscrieri trimiteți e-mail la georgiana.ion@impacthub.ro