Media

Safe Consume International Conference, 27-28 iunie 2022

2022-03-21

Consorțiul Safeconsume vă invită la conferința intitulată ’’Shedding light on the dark teritory of food safety – future solutions for risk reduction in domestic kitchens“. Evenimentul va avea loc în București, în perioada 27-28 iunie.

 

Mâncarea sigură este o responsabilitate comună a tuturor actorilor de-a lungul lanțului alimentar. Ca ultimă linie de apărare, se află consumatorul. Aproximativ 40% din toate bolile transmise prin alimente, raportate în Europa, sunt dobândite din alimentele consumate acasă și este nevoie de noi abordări pentru a ajuta consumatorii să reducă acest risc. Este necesară o combinație de strategii, inclusiv infrastructuri materiale care ajută la comportamente sigure, abilități și cunoștințe îmbunătățite și o politică incluzivă de siguranță alimentară.

 

În cadrul acestei conferințe, veți fi martori la o introducere de ultimă generație în practicile consumatorilor care afectează riscul de infecție alimentară dar și o serie de strategii pentru a reduce acest risc.

 

Programul evenimentului este o combinație de prezentări scurte, demonstrații și dezbateri. De asemenea, sunteți invitați să vă expuneți propriile idei, produse, constatări printr-un pitch sau poster.

 Detalii și înregistrare eveniment aici.