Media

Jurnalul ICC pentru Știința Cerealelor – Ediție Specială

2020-08-07

Jurnalul pentru Știința Cerealelor, Jurnalul Oficial al ICC, a publicat un număr special privind abordările inovatoare ale producției și utilizării grâului. Acest număr al jurnalului cuprinde 4 articole de recenzie de înaltă calitate, articole scrise de experți cunoscuți în domeniu. Unele dintre provocările privind producția și utilizarea grâului în secoul 21 au fst deja abordate pe scurt în cea de-a 19-a Conferință a ICC din 2019.

Elsevier pune la dispoziție această ediție a jurnalului pentru următoarele 6 luni, tuturor celor interesați, chiar și celor fără abonament.

În cazul în care sunteți interesați să aveți acces complet și la alte ediții ale Jurnalului pentru Știința Cerealelor, vă aducem la cunoștință că membrii ICC beneficiază de abonamente cu prețuri reduse – pentru mai multe detalii accesați ICC Headquarters.

Ediția specială a Jurnalului pentru Știința Cerealelor..