Media

Interacția cu mediul înconjurător la obținerea și comercializarea ceaiurilor din plante medicinale, 5 septembrie 2024

2024-08-22

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București- Facultatea de Biotehnologii, împreună cu Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, Institutul de Igienă și Sănătate Publică Veterinară București și Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca organizează workshop-ul intitulat Interacția cu mediul înconjurător la obținerea și comercializarea ceaiurilor din plante medicinale.

Evenimentul va avea loc în data de 5 septembrie 2024 în Aula “Profesor Gheorghe Câmpeanu” a Facultății de Biotehnologii, începând cu ora 9.00. Participarea la acest eveniment este în format hibrid.

Scopul acestui workshop este de a identifica nevoile actorilor interesați de conceptul One Health în cadrul proiectului ADER 16.1.2 "Cercetări privind elaborarea unei scheme de certificare pe lanţul alimentar conform conceptului One Health", coordonat de către CSI dr. Nastasia Belc, Director General IBA București și este cel de-al doilea atelier de lucru, de această dată, dedicat identificării oportunităților oferite de implementarea acestui concept la nivelul sectorului de suplimente alimentare.

Agenda draft aici.

Cei interesați se pot înscrie până la 2 septembrie 2024,  aici.