Media

ICC Congres Internațional pentru Cereale și Pâine – Ediție online, 29-31 Martie

2021-03-09

Anul acesta, Congresul Internațional pentru Pâine și Cereale reunește părțile interesate pentru a discuta și împărtăși cunoștințe despre provocările și oportunitățile cu care se confruntă comunitatea științifică a cerealelor, pentru a beneficia de întâlniri unu-la unu cu colegii și pentru a explora zona dedicată expozanților și sponsorilor de echipamente și produse alimentare.

Temele abordate la această conferință vor fi:

  • Nutriția cerealelor,
  • Siguranță alimentară,
  • Sisteme de thnologie agricolă durabilă,
  • Tehnologia de măcinare și fabricare a pâinii,
  • Noi tehnici de prelucrare pentru extrudare și fabricarea biscuiților,
  • Calitatea și acceptabilitatea tăițeilor,
  • Cereale integrale, definirea și utilizarea acestora în alimente,
  • Abordări moleculare ale cultivării cerealelor,
  • Lanțul global de aprovizionare și comerțul,
  • Culturi alternative de cereale,
  • Metode analitice pentru determinarea calității cerealelor,
  • Percepția consumatorilor asupra alimentelor pe bază de cereale,
  • Consumer perception of grain-based foods.

Oamenii de știință vor avea oportunitatea de a-și prezenta lucrările în zona special dedicată posterelor.

The Journal of Cereal Science va sponsoriza 2 premii pentru lucrările inovatoare în cercetarea cerealelor. Premiații vor fi selectați din trimiterile posterelor.

Detalii și înscrieri aici.