Media

ESE – Etichetare.Siguranță.Etică – 2-5 noiembrie 2021, online

2021-10-08

Cea de-a 6-a ediție a seminarului informativ ESE – Etichetare.Siguranță.Etică organizată de RO.aliment împreună cu autoritățile și asociațiile de profil va avea loc în perioada 2-5 noiembrie, online.

Evenimentul aduce în prim plan noutățile legislative din domeniul etichetării, siguranței și eticii alimentelor și suplimentelor alimentare.

Cele 4 zile ale evenimentului se vor desfășura după cum urmează:

  • 2 noiembrie 2021 , 10.00-15.00 – webinar industria alimentară cu prezentări ale specialiștilor în etichetare, siguranță și etică
  • 3 noiembrie 2021, 10.00 – 13.00 – webinar suplimente alimentare cu prezentări ale specialiștilor în etichetare și etică
  • NOU! 4 noiembrie, 10.00 – 13.00 – Secretele etichetării – curs online de etichetare a alimentelor
  • NOU! 5 noiembrie, 10.00 – 13.00 - Secretele etichetării – curs online de etichetare a alimentelor (cursul este structurat în 4 părți – teorie, reguli de etichetare, exemple practice și întrebări și răspunsuri)

Tematica provizorie:

  • Revizuirea reglementărilor Comisiei UE privind etichetarea produselor alimentare | Cesare Varallo
  • Studiu de piață despre percepția consumatorilor privind atât conținutul etichetelor cât și designul acesta, inclusiv despre Nutri-Score | iSence
  • Nutri-Score – între ciocan și nicovală | Dana POP
  • Vision inspection systems for the protection of consumers and brand reputation | Klaus Malscheski, METTLER TOLEDO Vision Inspection
  • Clean label – transpunerea pe etichetă
  • Etica în publicitate | Laura Frunzeti, RAC
  • Trucuri înșelătoare utilizate în comunicare | Gerald Filip Flintoaca
  • Produsele alimentare pe bază de cânepa și reglementările naționale privind conținutul de canabinoide al acestora | Tatiana Onisei
  • titluri în lucru – invitați ANPC
  • titluri în lucru invitați – ANSVSA

Detalii și înscrieri eveniment aici.