Cea de-a 6-a ediție a seminarului informativ ESE – Etichetare.Siguranță.Etică organizată de RO.aliment împreună cu autoritățile și asociațiile de profil va avea loc în perioada 2-5 noiembrie, online.
Evenimentul aduce în prim plan noutățile legislative din domeniul etichetării, siguranței și eticii alimentelor și suplimentelor alimentare.
Cele 4 zile ale evenimentului se vor desfășura după cum urmează:
- 2 noiembrie 2021 , 10.00-15.00 – webinar industria alimentară cu prezentări ale specialiștilor în etichetare, siguranță și etică
- 3 noiembrie 2021, 10.00 – 13.00 – webinar suplimente alimentare cu prezentări ale specialiștilor în etichetare și etică
- NOU! 4 noiembrie, 10.00 – 13.00 – Secretele etichetării – curs online de etichetare a alimentelor
- NOU! 5 noiembrie, 10.00 – 13.00 - Secretele etichetării – curs online de etichetare a alimentelor (cursul este structurat în 4 părți – teorie, reguli de etichetare, exemple practice și întrebări și răspunsuri)
Tematica provizorie:
- Revizuirea reglementărilor Comisiei UE privind etichetarea produselor alimentare | Cesare Varallo
- Studiu de piață despre percepția consumatorilor privind atât conținutul etichetelor cât și designul acesta, inclusiv despre Nutri-Score | iSence
- Nutri-Score – între ciocan și nicovală | Dana POP
- Vision inspection systems for the protection of consumers and brand reputation | Klaus Malscheski, METTLER TOLEDO Vision Inspection
- Clean label – transpunerea pe etichetă
- Etica în publicitate | Laura Frunzeti, RAC
- Trucuri înșelătoare utilizate în comunicare | Gerald Filip Flintoaca
- Produsele alimentare pe bază de cânepa și reglementările naționale privind conținutul de canabinoide al acestora | Tatiana Onisei
- titluri în lucru – invitați ANPC
- titluri în lucru invitați – ANSVSA
Detalii și înscrieri eveniment aici.