Media

Ediția a șaptea a Conferinței internaționale privind metodele analitice și nanoanalitice pentru științe biomedicale și de mediu, „IC-ANMBES 2024”, 17-20 septembrie 2024

2024-06-05

Conferința Internațională Metode Analitice și Nanoanalitice pentru Științe Biomedicale și de Mediu, „IC-ANMBES 2024” va avea loc la Brașov, România în perioada 17 - 20 septembrie 2024, și este organizată de Universitatea Transilvania din Brașov, România.

Conferința este concepută ca un forum internațional pentru schimbul eficient de cunoștințe între cercetători, din întreaga lume, activi în diverse domenii teoretice și aplicate ale biofizicii, biochimiei, medicinei, bioingineriei, protecției mediului și siguranței alimentelor. Acest eveniment va reprezenta o oportunitate ideală pentru a fi la curent cu cele mai recente evoluții în acele domenii de cercetare, pentru a prezenta și discuta cele mai importante probleme științifice în timpul sesiunilor științifice, precum și pentru a întâlni vechi prieteni și a crea legături noi.

Evenimentul va conține prelegerile orale, precum și prezentări de postere. Pentru a ține pasul cu cele mai înalte standarde, fiecare contribuție va fi revizuită de către experți internaționali. Pe baza acestor recomandări, comitetul științific va decide asupra acceptării lucrărilor.

„IC-ANMBES 2024” va acoperi diferite aspecte ale metodelor analitice și nanoanalitice, care vor fi prezentate în cadrul a două teme principale:

  1. Metode analitice și nanoanalitice pentru aplicații biofizice și biomedicale
  2. Metode analitice și nanoanalitice pentru mediu și siguranța alimentară

Calendarul și înscrieri, aici.