Media

Apel depuneri pentru găzduirea Conferinței Internaționale a Sorgului în 2022 sau 2023

2020-08-20

După succesul Conferinței Internaționale a Sorgului înregistrat în 2018, s-a decis formarea unui grup internațional al sorgului (ISTF) pentru a valorifica impulsul generat și pentru a oferi sprijin în organizarea viitoarelor evenimente dedicate acestei plante. Acest grup internațional este un organism reprezentativ pentru comunitatea globală de cercetare a sorgului și este găzduit de ICC.

ISTF se concentrează pe menținerea unui standard științific ridicat și asigurarea continuării și dezvoltării ulterioare a concluziilor reieșite la conferința din 2018.

Pentru organizarea unei conferințe internaționale având ca temă o cultură a unei plante care are specific regional în ceea ce privește constrângerile, utilizările, piețele și participanții, ISTF consideră că este important să se pună la punct o structură care să se asigure că evenimentul este cu adevărat internațional și nu regional, cu un obiectiv limitat.

Ținând cont de acest lucru, ISTF  a lansat un apel de depuneri adresat organizațiilor calificate sau consorțiilor, în vederea găzduirii următoarei Conferințe Internaționale a Sorgului în 2022 sau 2023.

Termen limită pentru depunere - 30 Septembrie 2020.
Detalii pot fi obținute accesând invitația oficială.