Proiecte

Cercetări privind valorificarea topinamburului (Helianthus tuberosus) în scopul realizării unor produse alimentare hipoglucidice, cu potențial antioxidant, destinate alimentației persoanelor cu diabet zaharat

2019-01-20

Proiect PN 19 02 02 01 “Cercetări privind valorificarea topinamburului (Helianthus tuberosus) în scopul realizării unor produse alimentare hipoglucidice, cu potențial antioxidant, destinate alimentației persoanelor cu diabet zaharat”

Program NUCLEU PN 19 02: „Cercetări privind obținerea de alimente personalizate: calitate senzorială, nutrițională și autenticitate” – acronim Food4You
Contract nr: 22N/2019
Autoritate contractantă: Ministerul Cercetării și Inovării
Perioadă de realizare a proiectului: 11.02.2019 – 2022 (proiect în derulare)
Buget: 2.100.000 Lei

Obiectivul proiectului: Valorificarea topinamburului (Helianthus tuberosus) în scopul realizării unor produse alimentare hipoglucidice, cu potențial antioxidant, destinate prevenției și dietoterapiei diabetului zaharat

Responsabil proiect: Catană Luminița
E-mail: luminita.catana@bioresurse.ro; lumi_catana@yahoo.co.uk