CERCETARE
PROIECTE
REZULTATE
LABORATOARE DE CERCETARE
STAȚII PILOT
CENTRUL DE TRANSFER TEHNOLOGIC
EVENIMENTE
SERVICII
SERVICII DE CERCETARE
PRODUSE ALIMENTARE
ANALIZE DE LABORATOR
BREVETE
DESPRE IBA
MISIUNE. VIZIUNE. VALORI
STRUCTURA ORGANIZAȚIONALĂ
ORGANIGRAMĂ
POLITICA DE CALITATE
STRATEGIE DE DEZVOLTARE INSTITUȚIONALĂ
PLAN STRATEGIC DE DEZVOLTARE INSTITUȚIONALĂ
STRATEGIE EGALITATE DE GEN
RAPOARTE ANUALE ACTIVITATE IBA
RAPOARTE ANUALE PROGRAM NUCLEU
MEDIA
NOUTĂȚI
EVENIMENTE
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
ANUNTURI DE ANGAJARE
ACHIZIȚII
Notificărisuplimente
alimentare
Dezvoltareresurse
umane
Notificări
suplimente
alimentare
Dezvoltare
resurse
umane
RO
EN
Proiecte
Acasă
›
Proiecte
›
Cercetări privind obținerea de alimente personalizate: calitate senzorială, nutrițională și autenticitate
Proiecte în programe naționale de cercetare
Proiecte în programe europene de cercetare
Proiecte în programe din fonduri structurale
Înapoi
Căutare
Calendar evenimente
Cercetări privind obținerea de alimente personalizate: calitate senzorială, nutrițională și autenticitate
2019-01-20
Beneficiar:
IBA Bucuresti
Program
NUCLEU PN 22N/11.02.2019
Acronim/Cod:
Food4You
Autoritate Contractantă:
MC
×
Translation missing: ro.general.accessibility.link_messages.new_window
Translation missing: ro.general.accessibility.link_messages.external
Translation missing: ro.general.accessibility.link_messages.new_window_and_external