Beneficiar:
IBA Bucuresti
Proiect ,,Cercetări privind influența unor factori tehnologici asupra nivelului de acrilamidă din cartofi prăjiți și cafea"
Programul: NUCLEU - PN 19 02 03 01
Contract nr. 22N/2019
Autoritate contractantă: Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare
Perioadă de realizare a proiectului: 11.02.2019 - 10.12.2022 (în derulare)
Buget: 2.216.337 lei
Obiectivul proiectul: Influența unor factori tehnologici care favorizează formarea acrilamidei (AA) în cartofii prăjiți și în cafea
Obiective specifice:
- Metode de determinare a acrilamidei din cartofi prăjiți și cafea, prin GC-MS/MS
- Stabilirea influenței unor factori tehnologici care favorizează formarea acrilamidei în cartofii prăjiți și cafea.
Responsabil proiect: Negoiță Mioara
E-mail: mioara.negoita@bioresurse.ro