Chestionar satisfacție clienți aici.
Resursă umană:1 inginer chimist CSII, 2 biotehnologi (CS).
Servicii de cercetare, de testare
- Determinarea degradării grăsimilor și uleiurilor în timp prin oxidare, încălzire sau hidrogenare prin spectroscopie RMN;
- Determinarea structurii diferiților compusi izolați din alimente prin spectroscopie RMN;
- Stabilirea structurii compușilor organici de sinteză prin spectroscopie RMN;
- Determinarea profilului lipidic al grăsimilor extrase din unt și brânzeturi, prin spectroscopie RMN;
- Extracția uleiurilor volatile din diferite plante prin hidrodistilare cu ajutorul aparatului de tip Clevenger;
- Analiza polimerilor prin spectroscopie IR cu transformata Fourier (FTIR) ;
- Caracterizarea compozițională a vinurilor prin spectroscopie 1H-RMN și FT-IR.
- Metodă de detectare a compușilor majori bioactivi din uleiuri volatile prin RMN- Metodă autorizată ANSVSA. Certificat aici.
- Analiza profilului lipidic al grăsimilor de origine vegetală si animala (determinare calitativă)- Metodă autorizată ANSVSA.
Analize de laborator | Matrici alimentare / Metode de lucru | Autorizare ANSVSA | Acreditare RENAR |
Laborator RMN | |||
Determinare profilului lipidic din uleiuri vegetale si matrici alimentare, acizi grași trinesaturați (acid linolenic), acizi grași dinesaturați (acid linolic), acizi grași mononesaturați (acid oleic) și acizi grași saturați (acid palmitic, acid stearic) prin spectroscopie RMN | Grăsimi de origine vegetală şi animală | DA | - |
Determinare compuși majoritari bioactivi din uleiuri volatile prin metoda RMN | Uleiuri volatile (esențiale) | DA | - |