Chestionar satisfacție clienți aici.
Resursă umană: 3 biologi și 1 inginer biotehnolog dintre care 1 CSII, 1 CSIII, 1CS și 1ACS;1 tehnician
Servicii de cercetare, de testare
- Aplicarea şi dezvoltarea metodelor specifice geneticii moleculare pentru detecția, identificarea și cuantificarea organismelor modificate genetic;
- Aplicarea şi dezvoltarea metodelor specifice geneticii moleculare pentru detectia, identificarea și cuantificarea microorganismelor în general si a microorganismelor caracteristice produselor alimentare in special;
- Aplicarea şi dezvoltarea metodelor specifice geneticii moleculare pentru investigarea cauzelor afecţiunilor umane care au şi o componentă genetică;
- Studii de ecologie microbiana;
- Înţelegerea efectului factorilor genetici în sănătatea publică şi prevenţia bolilor genetice;
- Estimarea rolului diversităţii genetice la nivel populaţional şi identificarea purtătorilor de gene de susceptibilitate pentru diferite eredopatologii (screening genetic populaţional);
- Acţiunea unor biopreparate de sinteză sau semisinteză şi a unor extracte vegetale;
- Identificarea bacteriilor, drojdiilor și mucegaiurilor din produse agricole și alimentare;
- Studiu de caz privind potenţiali bioindicatori care pot fi utilizați pentru siguranţa produselor agricole și alimentare;
- Determinarea autenticității speciei Triticum aestivum;
- Determinarea speciei de carne din produsele alimentare;
- Identificarea alergenilor alimentari.
Analize de laborator | Matrici alimentare / Metode de lucru | Autorizare ANSVSA | Acreditare RENAR |
Laborator Biologie Moleculară | |||
Identificare și cuantificare | Seminte de soia-Glycine max | DA | DA |
Detecție și cuantificare ADN | Carne, preparate din carne | DA | - |
Detecție și cuantificare a | Produse din carne | DA | DA |