Media

NUTRICON, 2 - 4 septembrie 2020

2020-06-09

Congresul internațional NUTRICON 2020 va avea loc anul acesta în Ohrid, Macedonia, în perioada 2-4 septembrie, fiind dedicat: Calității și siguranței alimentare, sănătății și nutriției. Evenimentul se adresează oamenilor de știință, oficialilor guvernamentali, asociațiilor profesionale din industria alimentară, companiilor din domeniul sănătății, nutriției și siguranței alimentare și altor actori care activează în sectorul alimentar.

Printre numeroasele topicuri ale acestui congres se numără:

  • Ingrediente alimentare, structura alimentelor și a suplimentelor alimentare;
  • Producția de alimente, microbiologia alimentelor, chimia alimentelor, biochimia alimentelor;
  • Analiza riscurilor;
  • Biotehnologii alimentare, alimente funcționale;
  • Comportamentul consumatorului;
  • Managementul lanțului alimentar, marketingul lanțului alimentar;
  • Psihologia nutriției;
  • Sănătatea și nutriția.

Participanții la eveniment se pot înscrie cu:

  • Abstracte – acestea vor fi publicate in Book of Abstractsand in CAB Abstracts database
  • Postere – acestea vor fi expuse la Congres și publicate în Book of Abstracts
  • Articole științifice – acestea vor fi publicate în Journal of Hygienic Engineering and Design - JHED,SCOPUSbaza de date China National Knowledge Infrastructure (CNKI) database, baza de date CABI, baza de date Food Science and Technology și baza de date Global Health.  

Mai multe detalii legate de eveniment găsiți aici.