Anul acesta, Congresul Internațional pentru Pâine și Cereale reunește părțile interesate pentru a discuta și împărtăși cunoștințe despre provocările și oportunitățile cu care se confruntă comunitatea științifică a cerealelor, pentru a beneficia de întâlniri unu-la unu cu colegii și pentru a explora zona dedicată expozanților și sponsorilor de echipamente și produse alimentare.
Temele abordate la această conferință vor fi:
- Nutriția cerealelor,
- Siguranță alimentară,
- Sisteme de thnologie agricolă durabilă,
- Tehnologia de măcinare și fabricare a pâinii,
- Noi tehnici de prelucrare pentru extrudare și fabricarea biscuiților,
- Calitatea și acceptabilitatea tăițeilor,
- Cereale integrale, definirea și utilizarea acestora în alimente,
- Abordări moleculare ale cultivării cerealelor,
- Lanțul global de aprovizionare și comerțul,
- Culturi alternative de cereale,
- Metode analitice pentru determinarea calității cerealelor,
- Percepția consumatorilor asupra alimentelor pe bază de cereale,
- Consumer perception of grain-based foods.
Oamenii de știință vor avea oportunitatea de a-și prezenta lucrările în zona special dedicată posterelor.
The Journal of Cereal Science va sponsoriza 2 premii pentru lucrările inovatoare în cercetarea cerealelor. Premiații vor fi selectați din trimiterile posterelor.
Detalii și înscrieri aici.