Misiune Viziune Valori

Misiune

Misiunea noastră, a IBA București, este aceea de a răspunde provocărilor societății prin elaborarea, punerea în aplicare și diseminarea cunoștințelor rezultate în urma cercetării din domeniul agro-alimentar. Obiectivul nostru este acela de a crește calitatea vieții prin hrana sănătoasă și un număr mai mare de angajați pe lanțul alimentar românesc dezvoltând asfel o relație strânsă atât cu societatea cât și cu industria din sectorul agro-alimentar.

Viziune

Viziunea noastră, a IBA București, este aceea de a fi un important reper în cercetarea din domeniul agro-alimentar din România și de a face parte din cumunitatea științifică internațională. De asemenea, ne dorim să fim un partener de încredere al industriei alimentare românești acoperind cât mai mult din nevoile de cercetare-dezvoltare-inovare ale domeniului agro-alimentar.

În viziunea noastră, promovarea unei alimentații și a unui stil de viață sănătos se poate face prin dezvoltarea de alimente de înaltă calitate, sănătoase, sigure și produse în mod durabil.

Valori

Credem în inovare, responsabilitate și performanță însă cel mai mult credem în oameni.