Servicii

Laboratorul Analize Senzoriale

2020-01-30

Resursă umană: 2 ingineri de industria alimentară dintre care 1 CSI și 1CSIII.

Servicii de cercetare, de testare

 

  • Evaluarea senzorială a produselor alimentare (produse de panificaţie, sucuri, gemuri etc.);
  • Studii privind preferinta consumatorilor pentru anumite produse;
  • Analiza texturii produselor alimentare (utilizand aparatul Texture Analyser); Amprentarea compozitiei volatile a produselor alimentare (utilizand aparatul Prometheus).

Analize de laborator

Matrici alimentare / Metode de lucru

Autorizare ANSVSA

Acreditare RENAR

Laborator Analize Senzoriale

https://erris.gov.ro/Sensory-Evaluation-Laboratory-1

Analiza textură produs
(aparat Instron)

Produse alimentare

-

-

Analiza senzorială

Produse alimentare

-

-

Analiza: amprentare
compoziție volatilă (Aparat
Prometheus-nas electronic )

Produse alimentare

-

-