Media

WEBINAR - Un nou protocol pentru identificarea varietăților de orez , 20 octombrie

2020-10-02

ICC vă invită să luați parte la un webinar având ca temă orezul – 20 octombrie, ora 14.00 CEST.

Orezul este un aliment de bază în Asia și în multe alte părți ale lumii, având o popularitate în creștere. Soiul de orez joacă un rol important în calitatea produselor din orez și determinarea prețului acestora. Interesul comercial ridicat determină adulterarea soiurilor de orez și de aceea identificarea soiurilor capătă o deosebită importanță.

În cadrul acestui seminar, Dr. Kae Kang HWU, profesor asociat al Univeristății Naționale din Taiwan, specializat în genetică cantitativă și tehnologia markerului, va:

  • Prezenta un protocol pentru identificarea varietății de orez cu un set nou de 12 markeri simpli de repetare a secvenței,
  • Discuta toate problemele tehnice legate de identificarea soiului de orez.

Webinarul va include o serie de 5 prezentări și demonstrații susținute de Dr. HWU, disponibile în avans, pentru studiu. Cea de-a 6-a sesiune va fi susținută live.

Înscrieri la acest eveniment aici.