Media

Seria de webinarii METROFOOD-RI, 20 Mai 2024

2024-05-10

Infrastructura de cercetare METROFOOD-RI, care a intrat în faza sa incipientă de implementare (EPI) în ianuarie 2024, lansează o inițiativă semnificativă de diseminare și formare pe teme de inovare și cercetare științifică în sectorul agroalimentar. Începând cu a doua jumătate a lunii mai, partenerii infrastructurii vor organiza o serie de webinarii, axate pe discuții aprofundate pe subiecte relevante pentru sectorul agroalimentar.

Discuțiile vor fi conduse de profesori și cercetători din institutele partenere METROFOOD-RI, permițând participanților să interacționeze în timp real, punând întrebări și formulând solicitări specifice. Sesiunile online, în total șaisprezece, vor dura fiecare câte o oră și se vor desfășura exclusiv în limba engleză. Aceste webinarii oferă o oportunitate de învățare și dialog nu numai pentru profesioniștii din cercetare, ci și pentru toți cei care activează în sector (companii, profesioniști, factori de decizie), oferindu-le perspective asupra strategiilor, inovațiilor și tehnicilor analitice care transformă semnificativ peisajul agroalimentar.

Subiectele webinariilor vor varia de la tehnologii de diagnostic la genomică, acoperind probleme actuale, cum ar fi proteinele alternative și trasabilitatea alimentelor. Toate seminariile web vor fi transmise în direct, dar vor fi înregistrate pentru utilizare ulterioară.

Programul webinariilor îl puteți accesa aici.