Media

School for Advanced Residue Analysis in Food (SARAF)- 1 martie 2022

2022-02-09

Încă din 2001, SARAF își propune să formeze oameni de știință, ingineri și tehnicieni pentru utilizarea metodelor analitice moderne dedicate reziduurilor și contaminanților din alimente.

Webinarul din data de 1 martie 2022 oferă o oportunitate unică de a vă face cunoscută perspectiva asupra noului Regulament de punere în aplicare al Comisiei UE din 22 martie 2021 privind efectuarea metodelor analitice pentru reziduurile de substanțe farmacologice active utilizate la animalele de la care se obțin produse de consum.

Prezentările la acest webinar vor fi susținute de experți cheie în domeniu și anume dl. Frans Verstraete (DG UE SANTE, Bruxelles), dr Joachim Polzer (EURL Berlin) dr. Eric Verdon și dr. Valerie Gaudin (EURL Fougeres, Anses) și dr. Saskia Sterk (EURL Wageningen, WSFR). Webinarul va fi moderat de Prof Bruno Le Bizec (NRL Nantes, LABERCA).

Sesiunea va avea loc între orele 09.00-12.00 CET, pe 1 martie 2022.

Participarea este gratuită iar înregistrările se pot face aici.