Media

RoAliment vă invită la seminarul informativ „ESE – Etichetare. Siguranță. Etică.”, 7-8 februarie 2024

2024-01-26

Pentru a putea răspunde întrebărilor ce apar permanent datorită schimbărilor legislative dar și pentru a discuta pe subiecte sensibile legate de noutăti legislative, proceduri de control, etică, amenzi pentru produsele alimentare, suplimentele alimentare și HoReCa, RO.aliment organizează anual seminarul informativ ESE – Etichetare. Siguranță. Etică.

A 8-a ediție a acestui eveniment va avea loc în perioada 7-8 FEBRUARIE 2024, în format fizic la Hotel Sheraton București.

ESE a devenit în cele 7 ediții o platformă unică pentru industria alimentară, reunind profesioniști din domeniul alimentar, experți în etică, siguranță și etichetare, reprezentanți ai autorităților publice, producători și distribuitori din sectoarele industriei alimentare și a suplimentelor alimentare pentru un dialog deschis despre modificările legislative, provocări și soluții.

Operatorii prezenți la eveniment vor avea oportunitatea de a înțelege și de a integra mai ușor normele de etichetare corectă, în conformitate cu reglementările legale, prevenind astfel sancțiunile, retragerile de la raft, problemele juridice, neîncrederea consumatorilor. Subiectele propuse de experți vin să clarifice toate aceste aspecte și să ofere soluții adaptate nevoilor concrete pe care le au operatorii din fiecare sector al industriei alimentare și a suplimentelor alimentare.

Evenimentul este organizat de RO.aliment și susținut de autoritățile de control (ANSVSA, ANPC) cât și de asociațiile de profil (ROMALIMENTA, APRIL, ARC, AMRCR, PRISA, ROMPAN, ANNS, FEDIMA).

Detalii și înscrieri eveniment aici.