Media

Recent Advances in Food Analysis – RAFA 2021, 3-4 noiembrie 2021

2021-07-08

Lansat în 2003, RAFA a devenit un eveniment de prestigiu la care au participat până la 900 de participanți din peste 60 de țări din întreaga lume. Peste 50 de sponsori, expozanți și parteneri media au susținut simpozioanele RAFA.

Având în vedere incertitudinea generată de pandemia COVID-19, evenimentul din acest an va fi organizat on-line și se va intitula „RAFA Trends & Views”. Acest eveniment va fi gratuit pentru toți participanții înregistrați.

În conformitate cu conceptul evenimentelor anterioare, simpozionul RAFA 2021 va oferi o perspectivă asupra tendințelor în strategiile analitice și bioanalitice în controlul calității și siguranței alimentelor și va discuta provocări/abordări noi în analiza produselor alimentare naturale.

Programul RAFA din acest an va fi compus doar din prelegeri susținute de vorbitori distinși, care vor prezenta tendințele actuale precum și viziunile lor. În plus față de aceste prelegeri, RAFA va oferi participanților și alte evenimente satelit, cum ar fi seminarii web cu diferite teme de discuții.

Datorită formatului limitat din acest an, nu vor fi acceptate propuneri pentru prezentări orale și postere.

Detalii și înscrieri aici.