Media

Program și tematică Securitatea alimentară - o responsabilitate comună, Eveniment online

2020-06-26

RO.aliment și IBA București vă invită să participați la o nouă conferință ONLINE (pe platforma ZOOM) dedicată noutăților din sfera siguranței alimentelor, într-o perioada în care mai mult ca oricând media și industria alimentară au un interes comun în a comunica corect și concret, atenția consumatorului fiin dfoarte mult îndreptată către aspecte legate de igienă, calitate și siguranță.

Siguranța alimentelor – o responsabilitate comună | 30 iunie – 1 iulie 2020
Participare posibilă FĂRĂ TAXĂ, valabilă doar în baza completării formularului AICI.

30 IUNIE 2020 - ZIUA 1

10:00 GHID PRIVIND ADAPTAREA UNITĂȚLOR DE ALIMENTATIE PUBLICĂ LA SITUAȚIA GENERATĂ DE COVID19 | Dr. Dorin Enache DSVSA Brașov, Șef lucrari Universitatea Transilvania
11:00
STUDIU DE CAZ FABRICA DE LAPTE IMLEK SERBIA -  MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR ȘI OPTIMIZAREA PROCESELOR | Oana-Andreea Moldovan Specialist de Marketing și Suport Vânzări compania Beck et al 
11:30
SERVICII DDD PENTRU SPATII INDUSTRIALE CERTIFICATE CEPA | Gabriel Munteanu Administrator Compania DDD
12:00 PREZENTARE BIOTREND PLUS - titlu în lucru
13:00 - 14:00 PAUZĂ
14:00 CONTROLUL MICROBIOLOGIC AL ALIMENTELOR: RAPID, SIGUR, EFICIENT | Carmen Popescu, biolog, marketing manager industry compania Mediclim
15:00
ANALIZA DE RISCURI PENTRU PROTECȚIA ÎN CAZUL COVID19 – STUDIU PRACTIC DE CAZ – FIVE CONTINENTS GROUP BOTOȘANI | Dr. Ing. George Grecu, specialist industria laptelui
16:00
HRANA ȘI RADIAȚIILE – SANITIZAREA ALIMENTELOR PRIN RADIERE | Dr. Ing. Clinica Nucleara Cornelui Ponta

 1 IULIE 2020 - ZIUA 2

10:00 PREZENTARE WESSLING Romania – titlu in lucru
10:30 MODIFICARI ALE ORDINULUI 111 - PROPUNERI ANSVSA | Dr. Ramona CLEP, Direcţia Generală Siguranţa Alimentelor, ANSVSA
11:30
STUDIU DE CAZ FABRICA SMITHFIELD -  MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR ȘI OPTIMIZAREA PROCESELOR | Oana-Andreea Moldovan Specialist de Marketing și Suport Vânzări Beck et al
12:00
FOOD STANDARDS SCOTLAND – REQUIREMENTS FOR APPROVAL OF MEAT ESTABLISHMENTS | Elena Gafenco MRCVS RFoodSPrac, Field Veterinary Manager – Area 3
13:30 - 14:00 PAUZĂ
14:00 CLASIFICAREA ZONELOR DE RECOLTARE DIN MAREA NEAGRĂ PENTRU MOLUSTELE BIVALVE VII | Dr. Gabriei ECOBICI, Direcţia Generală Siguranţa Alimentelor, ANSVSA
15:00
NOUTAȚI LEGISLATIVE/NOUA ABORDARE A ANSVSA IN CONTROALELE OFICIALE – REZIDUURILE DE PESTICIDE | Liliana Amaritei consilier ANSVSA
16:00
MICOTOXINELE ȘI CEREALELE PENTRU MICUL DEJUN – STUDIU DE CAZ | Dr. Ing. IRINA SMEU, șef colectiv laborator micotoxine ELISA