Media

METROFOOD RI- Cercetarea și inovarea în slujba provocărilor societății, 27 ianuarie 2022

2022-01-12

Consorțiul METROFOOD RI organizează evenimentul Metrofood PP Connector – Cercetarea și inovarea în slujba provocărilor societății! Evenimentul va avea loc online, pe 27 ianuarie 2022 și se va desfășura în dou sesiuni identice pentru a facilita participarea din diferite zone geografice: 10.00-12.00 CET sau15.00-17.00 CET.

METROFOOD RI își desfășoară în prezent faza pregătitoare în cadrul proiectului METROFOOD PP finanțat de Programul H2020 și caută colaborare și legături cu actori din diferite regiuni geografice pentru a consolida parteneriatele bidirecționale și cooperarea în beneficiul reciproc.

Evenimentul își propune să sporească implicarea părților interesate în cercetare și inovare prin crearea și implementarea unui model care să permită cooperarea eficientă a tuturor părților interesate pentru a răspunde provocărilor societale legate de sistemele agroalimentare.

Mai multe despre eveniment aici.

Puteți accesa flyer-ul evenimentului aici.

_____________________________

Metrofood RO este, începând cu anul 2021, parte a rețelei europene METROFOOD RI.

Obiectivul nodului național METROFOOD RO este acela de a dezvolta și consolida capacitățile de CDI și de a furniza servicii științifice cu scopul creșterii performanței de testare a calității produselor alimentare, astfel încât România să răspundă cerințelor europene în domeniul securității și siguranței alimentare.