Media

ISO-FOOD 2023, 24-26 aprilie 2023

2023-01-16

Cel de-al doilea simpozion ISO-FOOD organizat de Jožef Stefan Institute din Slovenia, va avea loc la Hotel Bernardin, Portorož, în perioada 24-26 aprilie 2023.

Simpozionul reunește cercetători, oameni de știință, experți și părți interesate pentru a prezenta și împărtăși cunoștințe, experiențe, noi progrese și rezultate ale cercetării.  

Tematica acestui simpozion cuprinde:

  • Autenticitatea și trasabilitatea alimentelor
  • Siguranța și calitatea alimentelor
  • Noi surse alternative de hrană
  • Nanomateriale și nanotehnologie
  • Baze de date alimentare
  • Nutriție și sănătate
  • Evaluarea riscurilor și managementul riscului
  • Metrologia în alimente
  • Calitatea apei și sursele de apă 

Pentru înregistrare și trimiterea abstractelor puteți accesa www.isofood2023.si

Termenul limită pentru trimiterea abstractelor este 1 martie 2023
Notificare de acceptare 15 martie 2023
Termen pentru înregistrarea la eveniment 30 martie 2023
Definitivarea agendei evenimentului și a programului social 10 aprilie 2023
Simpozion 24-26 aprilie 2023