Cel de-al doilea simpozion ISO-FOOD organizat de Jožef Stefan Institute din Slovenia, va avea loc la Hotel Bernardin, Portorož, în perioada 24-26 aprilie 2023.
Simpozionul reunește cercetători, oameni de știință, experți și părți interesate pentru a prezenta și împărtăși cunoștințe, experiențe, noi progrese și rezultate ale cercetării.
Tematica acestui simpozion cuprinde:
- Autenticitatea și trasabilitatea alimentelor
- Siguranța și calitatea alimentelor
- Noi surse alternative de hrană
- Nanomateriale și nanotehnologie
- Baze de date alimentare
- Nutriție și sănătate
- Evaluarea riscurilor și managementul riscului
- Metrologia în alimente
- Calitatea apei și sursele de apă
Pentru înregistrare și trimiterea abstractelor puteți accesa www.isofood2023.si
Termenul limită pentru trimiterea abstractelor este 1 martie 2023
Notificare de acceptare 15 martie 2023
Termen pentru înregistrarea la eveniment 30 martie 2023
Definitivarea agendei evenimentului și a programului social 10 aprilie 2023
Simpozion 24-26 aprilie 2023