Media

Food You Trust 2023, 11-12 mai 2023

2023-04-19

ICA Research&Development, împreună cu Universitatea Politehnica din București – Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice au plăcerea de a vă anunța organizarea, în perioada 11-12.05.2023, în Sala Senatului Universitații Politehnica din București, Ediției a III-a a Simpozionului International Food You Trust 2023.

Simpozionul este parte integrantă a evenimentului POLIBIOFEST (11-13 mai) iar tema acestei ediții a Simpozionului International Food You Trust 2023 este “Ready to eat products – Safety and compliance from farm to fork”.

Cea de-a treia ediție a simpozionului internațional Food you Trust promovează, așa cum v-a obișnuit, tendințele privind siguranța și controlul produselor alimentare. Mai actuală ca niciodată, tema simpozionului va aduce în prim plan problematica referitoare la produsele gata de consum, cu tot ceea ce implică procesarea si distribuția acestora. Astfel, conferințele și expozițiile care sunt subiectul simpozionului se vor axa pe importanța calității în domeniul agroalimentar și vor prezenta cele mai noi tehnologii și concepte utilizate în controlul calității produselor alimentare.

Subiectele care vor fi dezbatute au o adresabilitate largă, fiind de interes pentru: managerii de calitate din retelele de retail, directorii generali si managerii de calitate din companiile din industria agroalimentară, organismele naționale cu atribuții în domeniu, mediul academic.

Detalii suplimentare aici.