Media

Conferință lansare proiect STARS, 19 ianuarie 2022

2022-01-17

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București în parteneriat cu Universitatea de Stiințe Agronomice și Medicină Veterinară, Bucureștiorganizează Conferința de lansare a proiectului  ‘STudent - AntreprenoR de Succes – STARS’.

Evenimentul se va organiza on-line, pe platforma ZOOM, în data de 19 ianuarie 2022.

Proiectul STARS își propune să încurajeze antreprenoriatul și ocuparea forței de muncă, dezvoltarea spiritului antreprenorial incluziv, înfințarea de întreprinderi la nivel național precum și susținerea dezvoltării întreprinderilor prin organizarea de stagii de practică, sesiuni de consiliere/consultanță și mentorat.

Evenimentul se adresează uneia dintre categoriile:

  • studenților înmatriculați cel puțin în anul 2 de studii de licență;
  • cursanților înmatriculați în colegiile organizate la nivelul instituțiilor de învățământ superior înmatriculați în cel puțin anul 2 de studii;
  • masteranzilor, doctoranzilor ce intenționează să înființeze o afacere în toate regiunile României, mai puțin regiunea București-Ilfov.

Vino alături de noi la prezentarea proiectului "STudent - AntreprenoR de Succes - STARS", LIVE pe Zoom pentru a afla cum poți obține o finanțare cuprinsă între 40.000 și 100.000€ !!

Agenda evenimentului poate fi consultată aici.

Înscrierile la eveniment se pot face aici.