Media

Cerealele secolului XXI – Noul manual ICC

2023-08-15

Asociația Internațională pentru Știința și Tehnologia Cerealelor (ICC) a lansat mult așteptatul Manual ICC al Științei și Tehnologiei cerealelor din secolul 21, oferind o imagine cuprinzătoare a importanței cerealelor în lumea de astăzi. Această publicație emblematică oferă informații valoroase asupra structurii de bază a boabelor de cereale, inclusiv factorii potențiali de contaminare care pot avea un impact asupra producției de cereale.

Cuprinzând cele opt culturi majore de cereale - grâu, porumb, orez, orz, sorg, mei, ovăz, secară și pseudocereale - manualul este o referință singulară, oferind o acoperire standardizată pentru comparație detaliată. Lucrarea apreciată este efortul colectiv al unei echipe globale de editori și colaboratori experți care își aduc cunoștințele vaste la perspective practice despre utilizarea cerealelor.

Avizat de ICC, acest volum întărește angajamentul asociației de a încuraja cooperarea internațională prin diseminarea cunoștințelor, efectuarea de cercetări și dezvoltarea de metode standard în domeniul științei și tehnologiei cerealelor.

Articol complet aici.