Media

ANUNȚ SELECȚIE GRUP ȚINTĂ

2024-10-16

Beneficiar:

IBA Bucuresti

ANUNȚ SELECȚIE GRUP ȚINTĂ 

PIDS/83/PIDS_P3/OP4/ESO4.1/PIDS_A12/310501

       Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA-București anunță selecția de grup țintă în cadrul proiectului “ Dezvoltarea de afaceri sociale în mediul rural - RuralEcoInvest!“, Contract nr. PIDS/83/PIDS_P3/OP4/ESO4.1/ PIDS_A12/310501.

Persoanele eligibile trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • persoane care doresc să înființeze întreprinderi sociale în mediul rural;
  • persoane vulnerabile din mediul rural, incluse:
    • persoanele dezavantajate/ defavorizate pe piața muncii;
    • șomeri;
    • persoane inactive;
  • să fie din regiunile Vest, Nord-Est, Sud-Vest Oltenia, Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia.

Persoanele înscrise în grupul țintă al proiectului vor participa la un curs formal de 180 de ore „Antreprenor în economia socială”, fiecare cursant va primi o subvenție în cuantum de 900 RON și două cursuri informale de câte 20 de ore pentru „Marketing” și „Achiziții” după care va urma un concurs de afaceri, consiliere pentru câștigători în vederea demarării înființării firmelor în zone urbane, implementarea planurilor de afaceri și sustenabilitatea afacerilor. Ajutorul de stat pentru înființarea fiecărei structuri de economie socială va fi de 306.587,64 RON.

Dacă sunteți interesat sau cunoasteti persoane interesate, care îndeplinesc condițiile de eligibilitate și vor să participe în acest proiect în calitate de membru al grupului țintă, vă rugăm să transmiteți intenția dvs. de participare împreună cu datele de contact la adresa training@bioresurse.ro  sau 021-210.91.28.

 

Anunț aici.