Media

a 7-a ediție a Conferinței Internaționale privind Metodele Analitice și Nanoanalitice pentru Științele Biomedicale și de Mediu, “IC-ANMBES 2024,” 17-20 septembrie 2024

2024-07-29

Cea de-a 7-a ediție a Conferinței Internaționale privind Metodele Analitice și Nanoanalitice pentru Științele Biomedicale și de Mediu, “IC-ANMBES 2024,”  va avea loc în perioada 17 - 20 septembrie 2024, la Brașov, România.

Înscrierea și depunerea rezumatelor sunt deschise.

Burse pentru deplasare sunt disponibile pentru tinerii cercetători (doctoranzi si postdoctoranzi), atât pentru participanții români, cât și pentru cei internaționali. De asemenea, vor fi acordate Premii pentru Prezentări Orale și Postere. Prezentările orale și posterele remarcabile vor fi selectate pentru aceste premii în cadrul conferinței.

Conferința este concepută ca un forum internațional pentru schimbul eficient de cunoștințe între cercetători din întreaga lume, activi în diverse domenii teoretice și aplicate ale biofizicii, biochimiei, medicinei, bioingineriei, protecției mediului și siguranței alimentelor. Această conferință va reprezenta o oportunitate ideală pentru a fi la curent cu cele mai recente evoluții în acele domenii de cercetare, pentru a prezenta și discuta cele mai importante probleme științifice în timpul sesiunilor științifice, precum și pentru a întâlni vechi prieteni și a-și face altele noi. . Prelegerile orale invitate și regulate, împreună cu postere prezentate de oameni de știință atât din mediul academic, cât și din cel industrial vor forma programul științific de înalt nivel. Pentru a ține pasul cu cele mai înalte standarde, fiecare contribuție va fi revizuită de către experți internaționali. Pe baza acestor recomandări, comitetul științific va decide asupra acceptării.

Detalii despre eveniment aici.