2000 - 2020
CERCETARE
PROIECTE
REZULTATE
LABORATOARE DE CERCETARE
STAȚII PILOT
CENTRUL DE TRANSFER TEHNOLOGIC
EVENIMENTE
SERVICII
SERVICII DE CERCETARE
PRODUSE ALIMENTARE
ANALIZE DE LABORATOR
BREVETE
DESPRE IBA
MISIUNE. VIZIUNE. VALORI
STRUCTURA ORGANIZAȚIONALĂ
ORGANIGRAMĂ
POLITICA DE CALITATE
STRATEGIE DE DEZVOLTARE INSTITUȚIONALĂ
PLAN STRATEGIC DE DEZVOLTARE INSTITUȚIONALĂ
STRATEGIE EGALITATE DE GEN
RAPOARTE ANUALE ACTIVITATE IBA
RAPOARTE ANUALE PROGRAM NUCLEU
MEDIA
NOUTĂȚI
EVENIMENTE
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
ANUNTURI DE ANGAJARE
ACHIZIȚII
Notificărisuplimente
alimentare
Dezvoltareresurse
umane
Notificări
suplimente
alimentare
Dezvoltare
resurse
umane
RO
EN
Dezvoltare resurse umane
Acasă
›
›
Determinarea conţinutului de mercur din produse alimentare prin spectrometrie de absorbţie atomică (mhs-aas)
Determinarea conţinutului de mercur din produse alimentare prin spectrometrie de absorbţie atomică (mhs-aas)
2020-01-31
1 zi - 6 ore
Prezentare echipament
Trasare curbă de calibrare
Determinare conţinut de mercur
×