Results

PN 16 46 01 04 Cercetări privind corelația dintre conținutul de substanțe biologic active prezente în produse agroalimentare și capacitatea antioxidantă ca efect sinergic al matricei alimentare

2017-12-13

Beneficiar:

IBA Bucuresti

Metodă de determinare a capacității antioxidante în sistem hidrofilic utilizând fotochemiluminescență (PCL-ACW)

Metodă de determinare a capacității antioxidante în sistem lipofilic utilizând fotochemiluminescență (PCL-ACL)

Metodă de determinare a acidului ascorbic în fructe și legume

Metodă de determinare a compușilor polifenolici din fructe și legume Introducerea în practica de laborator a acestor metode, în cadrul IBA București. Analiză la cerere, pe bază de comandă (veniturile se regăsesc în veniturile anuale ale IBA București, obținute din servicii)

Beneficiar: IBA București – extindere a gamei de analize de laborator Autorități cu atribuții de control Producători de fructe și legume

Contract 29N/2016