Projects

Research regarding the influence of some technological factors on the acrylamide level of French fries and coffee

2019-01-20

Contract:

nr. 22N/2019
Autoritate contractantă: Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare
Perioadă de realizare a proiectului: 11.02.2019 - 10.12.2022 (în derulare)
Buget: 2.350.000 lei  

Obiectivul proiectul: Influența unor factori tehnologici care favorizează formarea acrilamidei (AA) în cartofii prăjiți și în cafea

Obiective specifice:

  • Metode de determinare a acrilamidei din cartofi prăjiți și cafea, prin GC-MS/MS
  • Stabilirea influenței unor factori tehnologici care favorizează formarea acrilamidei în cartofii prăjiți și cafea.

Responsabil proiect: Negoiță Mioara
E-mail: mioara.negoita@bioresurse.ro

Beneficiar:

IBA Bucuresti

Proiect ,,Cercetări privind influența unor factori tehnologici asupra nivelului de acrilamidă din cartofi prăjiți și cafea"

Programul: NUCLEU - PN 19 02 03 01
Contract nr. 22N/2019
Autoritate contractantă: Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare
Perioadă de realizare a proiectului: 11.02.2019 - 10.12.2022 (în derulare)
Buget: 2.350.000 lei 
 

Obiectivul proiectul: Influența unor factori tehnologici care favorizează formarea acrilamidei (AA) în cartofii prăjiți și în cafea

Obiective specifice:

  • Metode de determinare a acrilamidei din cartofi prăjiți și cafea, prin GC-MS/MS
  • Stabilirea influenței unor factori tehnologici care favorizează formarea acrilamidei în cartofii prăjiți și cafea.

Responsabil proiect: Negoiță Mioara
E-mail: mioara.negoita@bioresurse.ro