Rezultate

Siguranța și tolerabilitatea produselor din ovăz, îmbogățite în calciu și fier, în alimentația fără gluten/SafeOatDiet

2014-12-13

Fursecuri cu făină de ovăz fără gluten (100% făină de ovăz)

Fursecuri cu tărâță de ovăz fără gluten (100% tărâță de ovăz)

Fursecuri cu ovăz fără gluten (70% făină de ovăz+30% tărâță de ovăz)

Fursecuri cu ovăz fără gluten (50% făină de ovăz+50% tărâță de ovăz)

Fursecuri cu ovăz fără gluten (30% făină de ovăz+70% tărâță de ovăz) Transfer tehnologic LA SC FARINSAN SA, partener cofinanțator în proiect. Transfer tehnologic în Stația de Experimentări Pilot Procesare Cereale și Făinuri din cadrul IBA București.

Fursecuri din făină și tărâțe de ovăz

Beneficiar: IBA București – extindere a gamei de produse panificație, în cadrul Stației de Experimentări Pilot Procesare Cereale și Făinuri SC Farinsan SA Consumatori

Contract 111/02.07.2012