Bioresurse.ro
CERCETARE
PROIECTE
REZULTATE
LABORATOARE DE CERCETARE
STAȚII PILOT
EVENIMENTE
SERVICII
SERVICII DE CERCETARE
PRODUSE ALIMENTARE
ANALIZE DE LABORATOR
BREVETE
DESPRE IBA
MISIUNE. VIZIUNE. VALORI
STRUCTURA ORGANIZAȚIONALĂ
ORGANIGRAMĂ
POLITICA DE CALITATE
PLAN DE DEZVOLTARE - STRATEGIA ȘTIINȚIFICĂ
RAPORT ANUAL
MEDIA
NOUTĂȚI
EVENIMENTE
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Notificărisuplimente
alimentare
Dezvoltareresurse
umane
Notificări
suplimente
alimentare
Dezvoltare
resurse
umane
Rezultate
Acasă
›
Rezultate
›
Metode de obținere ale amidonului, Capitol în cartea: Amidonul în alimente. Structură, caracterizare şi aplicaţii, pp. 109-130
Publicații
Comunicări
Produse Transferate
Tehnologii Transferate
Brevete
Premii
Registrul rezultatelor cercetării
Alte rezultate
Înapoi
Căutare
Calendar evenimente
Metode de obținere ale amidonului, Capitol în cartea: Amidonul în alimente. Structură, caracterizare şi aplicaţii, pp. 109-130
Publicații ISI
Publicații BDI
Cărți / Capitole de cărți
Alte publicații
2015-11-27
Alina Culețu, Gelu-Cristian Rade
Editura: Printech, Cod ISBN 978-606-23-0480-5, 2015